Q&A

Websites

Zijn jullie websites ook geschikt voor mobiele telefoons?

Ja ;). Er zijn anno 2021 zoveel verschillende apparaten waarop je gevonden kunt worden dat het erg belangrijk is dat elke bezoeker van jouw website jouw website goed kan inzien. Wij zorgen er voor dat dit zo is en dan kan iedereen van jouw website genieten, ongeacht welk scherm.

Wat kost het om een website te laten maken?

Een website zoals die van Websiet, dan kom je op een bedrag uit van 550 euro ex btw. Dit is ons standaard tarief voor een "basis website". Mocht je meer functionaliteiten willen hebben op jouw website, zoals een shop of een vacaturesite, dan krijg je een ander voorstel van ons.

Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Ja hoor, dat kan. Afhankelijk van wat voor soort website je nodig hebt kiezen wij samen het cms waarop jouw website gemaakt zal worden. Je krijgt dan inloggegevens en een goede uitleg hoe jij dit zelf kunt beheren. Tekst en plaatjes veranderen is niet zo lastig, als de basis er maar staat.

Ik wil hoog staan in Google, kan dat?

Waar een wil is is een weg. Je kunt op 2 verschillende manieren hoog komen te staan in Google. 1: Google Ads; Je betaalt per klik om jouw klant te bereiken. 2: Jouw website moet beter zijn dan jouw concurrenten. Wij kunnen jou met beiden helpen. Beide opties kosten extra geld.

Is mijn domeinnaam van mij of van jullie?

100% van jou. Ook wij horen weleens de spookverhalen dat je domeinnaam is gekaapt en dat je kan fluiten naar de website die je had. Het lijkt ons dat zulke issues alleen komen door geschillen. Wij willen geen geschillen en je hebt altijd de vrijheid om met je eigen domeinnaam te doen wat jij wenst.

Kan ik een eigen mailadres gebruiken?

Jazeker... Bij elke domeinnaam + hosting heb je de mogelijkheid om zoveel mailadressen aan te maken als dat jij nodig hebt. Is jouw domeinnaam bijvoorbeeld websietisdebeste.nl , dan kan jij bijvoorbeeld een mailadres aanmaken zoals; jazeker@websietisdebeste.nl. Alles voor de @ kan je zelf verzinnen.

Webshops

Is een webshop ook geschikt voor mobiele telefoons?

Ja ;). Er zijn anno 2021 zoveel verschillende apparaten waarop je gevonden kunt worden dat het erg belangrijk is dat elke bezoeker van jouw website jouw producten goed kan inzien. Wij zorgen er voor dat dit zo is en dan kan iedereen van jouw website genieten, ongeacht welk scherm.

Wat kost het om een webshop te laten maken?

Een webshop is meer werk dan het maken van een normale website. Wij beginnen bij 750 euro en dit is ons standaard tarief voor een "basis webshop". Hiervoor krijg je een volledig goed werkende webshop, met alles wat je van een webshop mag verwachten. (mooie website, producten, betaalmogelijkheden, verzendingen etc...) Mocht je meer functionaliteiten willen hebben op jouw webshop, dan krijg je een ander voorstel van ons.

Kan ik zelf mijn webshop aanpassen?

Dat kan zeker... Afhankelijk van wat voor soort webshop je nodig hebt kiezen wij samen het cms waarop jouw website gemaakt zal worden. Je krijgt dan inloggegevens en een goede uitleg hoe jij dit zelf kunt beheren. Producten toevoegen is niet zo lastig. Als de basis er maar staat en de categoriën gesetteld zijn is alles appeltje eitje.

Ik heb specifieke wensen voor mijn shop, kan dat?

Alles is eigenlijk altijd wel mogelijk. Vaak is het kostentechnisch goed om met bijvoorbeeld Prestashop te werken (cms voor goede webshops), maar als jij afwijkende speciale wensen hebt, dan zullen wij code schrijven in html, css, php en of javascript en dat kost meer tijd en dus ook wat meer centen.

Kan je met IDEAL en Creditcard betalen op mijn webshop?

Dat kan zeker... Vaak raden wij een account bij Mollie aan, omdat Mollie het mogelijk maakt om met alle mogelijke betaalmiddelen transacties te ontvangen en hiervoor een kleine bijdrage vraagt en je hierdoor niet vastzit aan abonnementskosten. Mocht je een abonnement hebben via een bank, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Hoe snel kan ik online?

De snelheid waarmee jij online kunt zijn is eigenlijk altijd wel afhankelijk van de klant. Omdat wij vaak moeten wachten tot de klant alles gereed heeft mbt tekst, afbeeldingen, prijzen, verzendkosten etc, daar gaat vaak wel een paar dagen tot soms weken overheen. Stel je hebt alles paraat, dan ben jij binnen een week online.Contact WEBSIET

Vraag alles wat je graag zou willen weten. Je kunt altijd even bellen of appen, maar een mailtje is natuurlijk ook mogelijk.

Adres

Molenstraat 40, 3221 AH, Hellevoetsluis

Telefoon

+31640007539