Referenties

Hieronder vind je een aantal verschillende stylen websites die ik heb gemaakt. Simpel, zakelijk, meer image, of meer berust op beleving. Iedere tak van sport heeft zo haar eigen uitstraling nodig. Ik help je die te vinden en 1 die past bij het budget die je hebt.


Trimsalon Esmeralda is een leuk voorbeeld van hoe krachtig het hebben van een goede website is. Visueel gezien zou deze wel weer een update kunnen gebruiken, want deze site is ondertussen alweer een paar jaartjes oud. Maar goed... Esmeralda begon haar trimsalon loopbaan een aantal jaar geleden en het ging wel aardig, maar de mensen wisten haar nog niet zo goed te vinden. Ja ja, nu komt ie... Totdat Esmeralda besloot bij Websiet een nieuwe website te laten maken. Ik heb voor haar een redelijk simpele website gemaakt, maar wel 1 die veruit leuker is dan de andere trimsalons in haar regio. Omdat ik haar site goed vindbaar heb gemaakt, staat ze nu op de eerste pagina in Google (soms op de eerste plaats en soms op de tweede plaats). Door goed vindbaar te worden op het internet (want wie zoekt er niet op Google) heeft ze nu een kneiter volle agenda en gaat alles naar wens. 


Scope Workspace is een zakelijke website die ik heb gemaakt. Het maakt niet uit wat voor soort tone of voice je graag wilt hebben met je bedrijf, je zal er altijd voor moeten zorgen dat je duidelijk laat zien op je website wie je bent en wat je doet. Scope is een bedrijf die veelal met systeemwanden werkt en is partner van een merk genaamd Feco uit Duitsland. Ik heb er voor gezorgd dat op een goede manier gelijk duidelijk is dat Scope goed is in systeemwanden. We zijn net begonnen, dus het moet nog gaan groeien, maar uiteindelijk zal Scope Workspace ook in Google perfect te vinden zijn.  


Manon Herrewijnen klopte een aantal weken geleden bij mij aan... Zoals veel mensen kampen veel lieve websitebezitters met een oude website, waardoor ze veelal aangevallen worden door spambotjes (wat? Ja spambotjes), oftewel bijzonder hack gevoelig. Ik heb er voor gezorgd dat Manon weer met een frisse nieuwe website er een paar jaar tegenaan kan. Komen er onverhoops toch spambotjes langs die de boel willen verstieren, dan hebben wij altijd nog een back-up staan van jouw nieuwe website inclusief database. Al is de kans klein dat dit gebeurt (maar alles kan).


Actionarius BV heeft ook sinds kort een nieuwe website... Gelukkig kon ik Actionarius met Websiet goed helpen. Het hing al een tijd in de lucht, maar ja, weer 5000 euro betalen voor een nieuwe website, daar hadden ze niet zoveel zin en dus bleef het liggen. Ik heb voor een veeeeel mooier bedrag een website gemaakt die en veel beter en overzichtelijker is en ook uiteraard op alle apparaten goed zichtbaar is in meerdere talen. Dat was de website van 5000 euro namelijk niet. 


Inez wilde het liefst een zo simpel mogelijke website hebben. Gewoon informatie... Dat is nog best lastig, omdat ik natuurlijk een website wil maken die voldoet aan de snufjes die er tegenwoordig mogelijk zijn met websites. Mooie banners, video's, pagina's die helemaal mooi vormen naar je beeldscherm. Nee, Inez wilde graag een "simpele" website. Wij hebben dus "gewoon" een website gemaakt met informatie :-).


Vini & Vino is een leuk voorbeeld voor een webshop. Een stel die samen op een boerderij wonen ergens in het zuiden van het land, werden ooit verliefd op een bepaald type wijn die ze op Sicilië hadden gedronken. Na wat onderzoek bleek dat dit wijntje nog niet in Nederland werd verkocht en als echte Hollander denk je dan... Waarom doen wij dit niet dan?! Het gaat erg leuk met het bedrijf en de wijntjes worden nu in veel horeca gelegenheden geschonken. Ik heb voor hen de huisstijl gemaakt en de website / webshop gemaakt.


Waar heb ik rekening mee gehouden...

  • Met de wensen van mijn lieve klanten
  • Met hun portemonnee
  • Met wat hun klanten willen
  • Met Google
  • Met nog een heleboel andere dingen

Laat door mij jouw eigen website maken

Vragen mag altijd... Neem contact met mij op en laten we zien of ik de partij ben die voor jou jouw website mag maken. Ik zal luisteren naar wat je online graag wilt bereiken, je vervolgens adviseren en als we in zee gaan, dan begin ik met het voorstellen van ideeën.